Laserontharing Victoria Paris

OVER ONS

Victoria Paris

Laserontharing & Beauty salon

Victoria Paris ligt aan de rand van de Gentse stad. We zijn gespecialiseerd in diode laser ontharing en gebruiken hier de Lumenis Diode Laser technologie. We gebruiken hier alleen de laatste en meest professionele producten en toestellen, je bent hier zeker en vast in goede handen.

De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel ongewenste haren duurzaam te verwijderen. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharings-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

De LightSheer wordt geleverd door de firma Lumenis, die al meer dan 20 jaar laserapparatuur aan ziekenhuizen en klinieken in binnen- en buitenland levert. Onderzoekers van de bekende Harvard Universiteit in de VS hebben de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd.

Het beste behandelplan

Wij zijn gespecialiseerd in alle behandelingen om overtollige haargroei veilig en comfortabel te verwijderen. Wij beschikken over het nieuwste LightSheer DUET diode lasersysteem. Deze ultramoderne laser, die is ontwikkeld in de USA, heeft onder andere een gekoelde kop en variabele pulstijden. Dit is op dit moment de meest effectieve methode om uw cosmetische of paramedische problemen op te lossen.

Oriënterend gesprek

U heeft zich ongetwijfeld reeds op onze website georiënteerd over laser ontharing en wat daarbij komt kijken. Maar u heeft vast nog de nodige vragen. Het is een belangrijke beslissing en u wilt goed voorgelicht worden. Daarvoor nodigen wij u graag uit in onze Victoria Paris. In een vrijblijvend intakegesprek, waarbij wij uw privacy garanderen, vertellen wij alles wat u wilt weten en geven u een goede indruk van wat een behandeling bij ons inhoudt. Ook bespreken wij uw mogelijke zorgen over eventueel ongemak tijdens de behandeling. U zult verrast zijn hoe wij het u zo comfortabel mogelijk maken. Wij houden graag rekening met uw eventuele werktijden, een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek kan zelfs 's avonds en in het weekend. Voor dit gesprek met onze huidspecialiste brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Behandeling

U heeft besloten tot behandeling. De eerste keer dat u komt, nemen wij uitgebreid uw specifieke wensen door, over welke gebieden u onthaard wilt hebben. Tevens maken wij een uitgebreide analyse van uw huid en type haar. Daarop stemmen wij de behandeling af. Ook spreken wij met u af hoeveel behandelingen wij denken nodig te hebben. Dan weet u waar u aan toe bent, vooral ook qua kosten. Het komt vaak voor dat onze cliënten eerst beginnen met de behandeling van bijvoorbeeld bovenlip en kin en gaandeweg besluiten ook andere huidoppervlaktes te laten ontharen. Hiertoe kennen wij ook aantrekkelijke "package deals". Zo garandeert Victoria Paris u een perfect resultaat waarover u tevreden zult zijn.

Voorbereiding

Behandelingen vinden opeenvolgend plaats elke 6 of elke 8 weken, afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak. Wij bespreken met u vanaf welk moment harsen of epileren niet meer gewenst is. Tot voor de behandeling kunt u zich wel gewoon scheren of knippen.

Wij maken u erop attent dat binnen een behandelperiode van 6 of 8 weken u uw huid in principe niet moet blootstellen aan de felle zon of zonnebank. U mag ook geen zelfbruinende crèmes, etc. gebruiken.

Als u vakantieplannen heeft voor deze zomer hebben wij daarvoor een praktische oplossing: U kunt behoudens de vakantie-onderbreking gewoon doorgaan met de behandelingen. Wij plannen in overleg met u uw behandeling precies 6 of 8 weken voor de geplande vakantiedatum. U gaat heerlijk (veilig) op vakantie. Gelijk na terugkomst vindt dan weer gewoon de eerstvolgende behandeling plaats.

Nazorg

Direct na afloop van uw laser behandeling kan uw huid enigszins geïrriteerd zijn. Daarom koelen wij gelijk de behandelde oppervlakte met een zgn. Coolpack. Vervolgens voorzien wij de huid van een heerlijke, verkoelende gel. Nadat u even gerust heeft en zich heeft omgekleed serveren wij u een lekker kopje koffie of thee. 

Eindresultaat

Op het moment dat u de beharing niet meer storend vindt, kunt u zelf beslissen de behandeling te stoppen. Uw lichaam kan na verloop van jaren van enkele donshaartjes dikkere haren maken. Deze kunt u opnieuw met een laserbehandeling laten weghalen.

 

Laserontharing Victoria Paris